Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2010 15:34 - Най-Добрите Анимационни Комикс Филми
Автор: spectacularspidey Категория: Други   
Прочетен: 42208 Коментари: 5 Гласове:
0



Анимационните филми са сбъднатата мечта на всеки комикс фен. Докато чакането филмовите студия да пренесат любимите ни образи на екран е прекалено дълго, тези анимации предлагат това, което липсва на игралния хоризонт. В доста случаи те представляват адаптации на известни комиксови истории, които по ред причини са трудни за пресъздаване. 

Имайте предвид, че този списък е изцяло съставен от филми на Marvel и DC. Просто тези образи ме интересуват. DC имат филми, принадлежащи към тяхната Animated Universe, други, които спадат към DC Animated Original Movies, и такива, които са независими - но аз ги слагам под един голям знаменател, за улеснение. Техните филми по принцип са ми по-любими, защото се съсредоточават над по-известните им герои - Superman и Batman.

Marvel от своя страна нямат такива разграничения. Освен първите им два проекта, всички други съществуват отделно. Marvel обаче имат един голям грях - все още не са издали DTV със Spider-Man, и от това, което съм чул, нямат планове за такова.

Основен проблем в повечето анимирани филми е времетраенето им, но ще го спомена само в тези, където е очевидно. Нека сега видим какво са ни предложили двата комикс гиганта на филмовия анимационен фронт...


10. Planet Hulk (2010)
imageЕдин не толкова типичен Хълк в една не толкова типична обстановка. Но върши работа - Planet Hulk е наистина добра адаптация на комиксовата история от 2006.

Най-силната страна на филма е историята - Iron Man и неговият Iluminati решават, че Hulk е прекалено опасен, за да стои на Земята и затова го пращат на необитаема планета. В яростта си обаче Зеления Голиат отклонява кораба си от курс и се разбива на Sakаar - планета, управлявана от тираничния Red King. Hulk бива заловен и принуден да се бие за живота си, докато не се съюзява със съкилийниците си, за да свалят Red King веднъж завинаги. Даа, good stuff.

Planet Hulk има сравнително бързо темпо и не става скучен, като редува характеризиращи моменти с добри екшън сцени. Анимацията е на високо ниво, само че Хълк изглежда странно, когато скача и пада във въздуха. Но не е болка за умиране. Малък проблем е фактът, че не всички поддържащи образи са развити дотолкова, че да ти пука за тях. Например Hiroim умира прекалено рано и за събитие от такава степен, не се усеща неговата важност. Той просто издъхва и... ок, давай нататък. Само Elloe и Caiera прекарват достатъчно време на екрана и са интегрирани дълбоко в сюжета, а другите остават на по-заден план. Предполагам, че това е заради недостатъчното време, така че е оправдана вина. Няма (големи) оплаквания.

Една основна промяна от комиксите е, че тук е използван Бета Рей Бил вместо Silver Surfer, като опонент за Хълк. Но това е по-скоро добре - Бил изглежда зъл, мощен и е исторически свързан с един от другите образи, Korg. А и битката му с Hulk е върхът! 

Тези, които искат да гледат Хълк в неговата безмозъчна, рушаща всичко, знаеща три фрази форма, нямат да останат доволни от този филм. Тук явно д-р Банър има по-голям контрол над зелената си персона, и честно казано, "типичният" Хълк не би свършил работа в тази история. Сюжетът изисква герой, който да осъзнае важността на ситуацията и да поеме отговорността за цялата планета. Нормалният Хълк просто би избил всички - звучи добре, но е правено и преди, и то много пъти.

09. Ultimate Avengers (2006)
imageКапитан Америка никога не е имал собствено анимационно шоу - задоволявал се е с гост появи в X-Men и Spider-Man. През 90-те се започва продукция по негов сериал, но освен един кратък промо клип, нищо друго не е създадено. Затова имам специално отношение към този филм - Капитанът заема централно място в него.

Историята е доста праволинейна, макар че финалния акт ме изненада. Филмът представя всичките си герои за достатъчно време, че да добиеш представа кои са и да си създадеш мнения за тях. Стори ми се интересно, че точно Iron Man не иска да работи в екип и самоличността му е тайна, докато най-импулсивен е Giant Man - което го прави по-опасен за съотборниците му. Най-добрите сцени за мен си остават началото, с военната обстановка, и сцените, в които Steve Rogers (Капитан Америка) се свързва с миналото си - роднини, близки, колеги. Това са добри моменти.

Дизайните и самата анимация са изключително добри - всичко се движи плавно, израженията на лицата са адекватни и най-важното съответстват на диалога. Екшън не липсва, а финалната битка срещу Хълк е експлозивна. Няма да повярвате колко мощен е Хълк в този филм!

Е, имам едно оплакване - Отмъстителите се разделят след първата си мисия. Имам предвид, даа, оплескаха нещата, но разделяне на толкова ранен етап е прекалено крайно. Можеха просто да останат несигурни в себе си, а след финалната победа да се сплотят като отбор, но не - всички се отказват! Даже и Капитан Америка! Това е доста незряло поведение и не го очаквах от тези герои.

Но ако ви се гледат добри версии на Captain America, Iron Man, Hulk, Thor, Giant Man, Wasp и SHIELD, то Ultimate Avengers е филмът. Надявам се анимационният сериал, който ще дебютира през есента - The Avengers: Earth"s Mightiest Heroes - да е на същото ниво.

08. Green Lantern: First Flight (2009)
imageIn brightest day, in blackest night,
No evil shall escape my sight,
Let those who whorship evil"s might,
Beware my power, Green Lantern"s light!

Цитатът представлява клетвата на Зелените Фенери, едни от най-ранните герои на DC. Доста хора са носили зеления пръстен през годините - Alan Scott, Kyle Rayner, John Stewart, но най-известен е главния герой във First Flight - Hal Jordan.

Hal е пилот, който при една от мисиите си среща издъхващо извънземно същество, което пък го дарява с тайнствен пръстен, притежаващ невероятни сили. Приемайки го, Hal става новият Green Lanterm и бива отведен при Пазители на Галактиката, които го поставят на тестов период. Оттук нататък започва звездното приключение, като се запознаваме с другите Фенери и менторът на Hal, Sinestro - който пък тайно крои коварен план.

First Flight е едно наистина цветно приключение. Представя много добре основната митология на Зелените Фенери и злия преврат на Sinestro, като постоянно поддържа типична Star Wars атмосфера. Даже сцената в бара е горе-долу идентична с тази в A New Hope. Екшънът е интензивен, а кулминацията епична, което до голяма степен се дължи на чудесната анимация. DC никога не разочароват на този фронт.

За съжаление това е един от филмите, на които времето просто не им стига. Hal Jordan като образ е доста осакатен - не е разкрито нищо за земния му живот, и по-точно какво го прави достоен да носи пръстена. Той става Фенер в първите 3 минути, след което историята започва да се движи напред. Няма ли някой на Земята да се тревожи, че е изчезнал? Роднините му например? Също така е много странно как Jordan реагира на факта, че същесвуват извънземни - не изглежда изненадан. Сякаш си мисли "Е, нищо ново!". Пак казвам, това е най-вече заради прекалено малкото време и прекалено обширния сюжет, но си е проблем. 

Въпреки това Green Lantern: First Flight далеч не е за изхвърляне и ако си падате по космически подвизи и геройски изпълнения, хвърлете му едно око.

07. Wonder Woman (2009)
imageЖената-Чудо е един от топ образите на DC, но винаги е оставала в сянката на Batman и Superman. Разбирам, че тя е труден за пресъздаване герой и такъв, с който не можеш да се съпоставиш - родена от глина амазонска принцеса, отгледана като вестител на мира и влюбила се в непознатия външен свят. Нещо като Thor, но в женски вариант. Въпреки това тя е много развит и влиятелен образ и филмът Wonder Woman го доказва.

Гръцката митология е важна част от филма, като се вплита в целия произход на Wonder Woman. Всичко започва с древната война между Амазонките и Арес (Бога на Войната), като при финалната им битка той е победен и заключен в тъмница, а кралица Hypolitta "създава" отрочето си, Diana. Години по-късно Амазонките живеят изолирани от света на остров Темискера, а Diana е обучавана да бъде върховния боец. Нещата се объркват, когато военният пилот Steve Trevor се разбива на острова, а Diana спечелва правото да го върне у дома - в същото време Ares успява да се освободи и подготвя отмъщението си. Това е сюжетът, в най-общи линии.

Битките в Wonder Woman са едни от най-добрите, които съм виждал. Кръв, части от тела, глави хвърчат, силни удари се раздават, всичко е просто главозамайващо. Пейзажите са детайлни и наситени с цвят - накратко казано, красив филм.

Отношенията между Diana и Trevor са много забавни. Нейните феминистки възгледи и неговите сексуални намеци се сблъскват доста често, което води до запомнящи се сцени. Като тази, в която Trevor се опитва да напие принцесата, за да бъде по-лесна мишена. Разбираемо е, защото Wonder Woman, макар и да е само комиксов образ, е много красива. Такава е концепцията й - да бъде перфектната комбинация от женственост, красота, ум и сила.

Остават необяснени някои неща - как така Амазонките просто се появяват за последната битка във Вашингтон? Особено след като Ares се появява само секунди преди тях. Доста голямо съвпадение. Също така не е разкрито откъде Амазонките притежават невидимия самолет - той се появява за малко, но все пак... беше странно.

Като изключим това, Wonder Woman е анимационен филм, който притежава по нещо за всеки - комедия, романтика, екшън, солидна история и всичко е балансирано много добре. Един от най-добрите проекти на DC, без съмнение. Сега остава само да вземат този сценарий и да го превърнат в игрален филм!

06. Superman: Doomsday (2007)
imageВ комиксите Смъртта на Супермен е добра история, но има един голям проблем - продължава прекалено дълго. По онова време - 1993 - Супс има 5 комиксови серии (Superman v2, Superman Man Of Steel, Action Comics, The Adventures of Superman, Justice League), така че цялостната сага отнема години да се развие. Самият сюжет е разделен на 3 етапа: 1) Смъртта на Супермен, включващ битката на Кал-Ел с Doomsday; 2) Погребението на Супермен, което наистина е ненужно дълго; 3) Властването на Супермен, където 4 нови образа идват в Метрополис, представяйки се за новия Човек от Стомана. При толкова много материал се чудех как Bruce Timm и компания ще го поберат в 70 минутен филм и въобще възможно ли е.

Superman: Doomsday представя първия и втория етап отлично. Във филма Супермен има връзка с Lois Lane, клоняща към разкриване на самоличността му, когато извънземно чудовище, събудено случайно от екип на Lex Luthor, започва да сее разрушение в Метрополис. Естествено, Кларк отива да го спре и Боже Мой, последвалата битка е невероятна! Двамата се трепят до последен дъх, из целия град, даже и във въздуха, хвърчи кръв, ударите им отекват из цялата местност - прелестно. Просто прелестно. Схватката завършва със смъртта на Doomsday и привидната кончина на Superman, която разтърсва целия свят и най-вече Lois.

Това е първата половина на филма, заредена с екшън и емоция. Винаги е тъжно, когато героите падат победени, и факта, че Superman е убит от някакво безмозъчно изчадие е брутален. Все пак, можеше да е Luthor, можеше да е Brainiac, Darkseid, но не - именно новата и непозната заплаха слага край на живота му. След подобаващо погребение следват сцени на свят без Супермен - живота продължава, но за Lois и Martha Kent нищо няма да е същото. Това е истинското сърце на историята.

Втората половина обаче... пак е много добра, но сякаш се променя атмосферата и темпото на филма. Lex Luthor заема мястото на злодея, а в града се появява нов Супермен, който твърди, че е истинският. С напредването на филма става ясно, че това е само клонинг, създаден от Luthor със зла цел. Тук има няколко доста стряскащи сцени, като тази във фризьорския салон и тази с Toyman. Накрая всичко кулминира в още една страхотна битка между истинския Кал-Ел и клонингът му.

Като цяло, Superman: Doomsday е изключителен филм и задължителен за всеки фен. Дали ще е заради битките, заради финалното разкритие, мрачната атмосфера или емоционалните моменти, просто трябва да го гледате.

05. Justice League: Crisis On Two Earths (2010)
imageВече съм дал пълното си мнение за Crisis On Two Earths, така че ще бъда кратък. Имаме Batman, Superman, Wonder Woman, Flash и останалите от Лигата в битка със злите си паралелни версии. При това за съдбата на всички вселени. Какво повече да иска един фен? Филмът има много бързо темпо, с много екшън и не те оставя да си поемеш дъх, като отговорни за това са както героите, така и злодеите. Това е наистина една много добре написана и режисирана история, като най-хубавото е, че носи със себе си типичната Justice League атмосфера.

Беспорно образът, който изпъква над всички други е злодея Owlman, озвучен от James Woods. Диаболичният му план е толкова смахнат и в същото време толкова логичен, че нямаш друг избор, освен да го харесваш. Owlman доказва, че ако Батман беше зъл, той щеше да е най-убийственият и откачен престъпник на Земята.

Justice League: Crisis On Two Earths също страда от малко време, като някои герои заемат повече екранно време от други, и финалът е леко пресилен, но иначе е идеалният отборен филм и се надявам да има продължение.

04. Superman/Batman: Public Enemies (2009)
imageИсторията на Jeph Loeb Public Enemies, публикувана в Superman/Batman #1-6 си е на практика един голям екшън филм, чакащ да бъде пресъздаден - бил той в анимационна или игрална форма. Тази адаптация премахва някои ненужни аспекти, за да добие историята по-завършен вид.

Сюжетът ни показва Lex Luthor, който сега е президент, в опитът му да привлече супер героите да работят за Правителството. Разбира се, Батман и Супермен познават Luthor отдавна и не му вярват. В същото време огромен метеор от крипнонит приближава планетата, за което президентът обвинява Супермен и поставя награда за главата му. От тук нататък екшънът започва, като двата героя се бият срещу приятели и злодеи, докато се опитват да свалят Luthor и да спрат метеорната заплаха.

Първо, обожавам дизайните във филма, най-вече за Батс и Супс. Те са извадени директно от комикса и всичко друго би изглеждало странно. Филмът също така обединява единствените хора, които трябва да озвучават тези образи - Kevin Conroy (Batman), Tim Daly (Superman) и Clancy Brown (Lex). Просто няма други като тях.

Второ, взаимоотноошенията между Брус и Кларк са едни от най-интересните в комиксовия свят, и тук присъстват, макар и не чак толкова на фокус. Двамата са като братя, които не се харесват много, но ако ситуацията го изисква, винаги си помагат. Любимият ми диалог е когато Батман пита "Защо се забави?", Супермен отговаря "Няма да разбереш"; "Луис?", на което Супс кима положително и Прилепа отвръща "Прав си, не те разбирам". Това е просто гениално.

Трето, не е истина през колко злодеи минават двата протагониста, за да стигнат до Luthor. Имаме първата страхотна битка с Metallo, следва сблъсък с над 20 злодея (сред които Mongul, Freeze, Killer Frost, Bane, Parasite, Gorilla Grodd, Solomon Grundy), след което героите, работещи за Lex ги нападат - Captain Atom, Black Lightning, Hawkman - и чак тогава се стига до конфронтация с президента, който е доста добре подготвен. Ако това не засити жаждата ви за екшън, не знам кое.

Така че, да... Superman/Batman: Public Enemies е чудесен филм и един от най-добрите в каталога на DC. Като фен на тези герои съм много доволен от него.

03. Hulk Vs (2009)
imageДве добри истории = един страхотен филм! Marvel и Lionsgate вдъхват живот на две от най-епичните схватки във вселената на Хълк. И резултатът е невероятен.

Първият сегмент, Hulk Vs Wolverine е 37 минути чиста касапница и разрушение. Department H изпраща Wolverine да спре Зеления Голиат, който съсипва канадски градове. По средата на битката им обаче двамата са заловени от Weapon X, чийто ръководител иска да ги превърне в оръжия за унищожение. Историята е семпла, което по-скоро е плюс - все пак сме тук, за да видим смазващи сблъсъци. И такива не липсват. Wolverine наистина разсича тела с ноктите си, за разлика от анимационните серии, където му е забранено такова деяние. Хълк е всичко, което очаквате от Хълк - неспираема машина, чиято сила нараства пропорционално на яростта. На моменти нещата стават доста кървави, и честно казано, така трябва да е. Останалите образи също допринасят за екшъна - Sabretooth, Omega Red и Lady Deathstrike, но ми искаше Sabretooth да беше използван малко повече.

Знаете ли защо този сегмент е специален? Защото, по дяволите, това е анимационният дебют на Deadpool. Deadpool е изобразен перфектно, ръси глупости и не се взима насериозно. Той е все едно да дадете автомат на дете - пълен хаос. Любим момент ми е когато Deadpool казва "Кво? Побиват ме тръпки от бебета!" Защо? Защо го е срах от бебета? Не знам, но е много смешно.

Втората история, Hulk Vs Thor се простира на 45 минути. Сюжетът е малко по-сложен - Loki е разделил Bruce Banner от Hulk и изполва чудовището, за да превземе Asgard. Без човешката си страна обаче Hulk се оказва абсолютно неконтрулируем, и затова Thor и Loki накрая се обединяват, за да спасят града си от разруха. Естествено битката е титанична, като през повечето време Хълк сгазва опонентите си. Thor е представен много добре, като много от поддържащите му образи също се появяват - Odin, Sif, Volstagg, Enchantress и Balder. Бруталната касапница от първия сегмент липсва - тук насилието е по-стилно, така да се каже. Но няма и нужда от големи кървища. Едно нещо не ми харесва, и това е дизайнът на Хълк - по-точно косата му. Грозно е, иначе всички други дизайни изглеждат перфектно.

Този филм наистина е най-добрият на Marvel Animation досега. Не мога да кажа коя от двете истории е по-добра - първата има Wolverine, Deadpool и много кръв, втората има Thor и по-епична атмосфера. Лично аз съм доволен и от двете, и препоръчвам Hulk Vs на всички, които не са го гледали.

02. Batman Beyond: Return Of The Joker (2000)
imageBatman Beyond е една от най-уникалните анимации на Bruce Timm. Имаше всички причини да се провали, но всъщност стана хит. Действието се развива в футуристичен бъдещ Готъм, Брус Уейн е много възрастен, а зад маската на Батман застава Terry McGuinis. На всичкото отгоре злодеите са изцяло нови, само Mr. Freeze се завръща в един епизод. Звучи като провал, нали? Но шоуто се оказа наистина добро, и продължи 3 сезона - първият е най-качествен, но това е друга тема. С прогреса на Batman Beyond обаче връщането на Жокера изглеждаше наложително, не само защото е възможност за чудесна история, но и шанс новият Батман да се изправи пред най-големия си враг.

Така се стига до Return Of The Joker, един забележителен проект. Жокера е отново в града, и нито Batman, нито Брус Уейн не разбират как, по дяволите е възможно това. Мистерията се задълбочава, като в уравнението е добавен Tim Drake, бившия Robin, който изглежда някак си е свързан с цялата тази работа. Междувременно Joker напада Брус в имението му, и заедно със своята банда (The Jokerz) задейства план, чрез който да победи новия Прилеп и да унищожи Готъм. Това е една заплетена история и слава Богу, финалното разкритие е добре измислено и логично.

Излишно е да казвам, че има много екшън в този филм, от отварящата сцена до самия финал. Друго нещо е важно - тук Terry доказва, че е достоен да носи името Батман. Той се бъзика на психологическа основа с Жокера. Използва метод, който стария Батман не е използвал. Terry му казва без заобиколки "Пич, ти си жалък". Все пак злодея е свикнал на мълчаливата мрачна фигура, а сега този нов, млад хлапак му се подиграва - как смее? Наистина, една от причините Terry да е интересен образ е, че той е толкова различен от Брус.

Като говорим за вълка - възрастния Брус Уейн размазва. Като ментор на Terry той е невероятен, защото макар и да не е зад маската, този човек продължава да е важна част от заветът на Батман. Без него просто няма да е същото. Харесва ми обяснението, че Брус е разкрил на Terry за всичките си врагове, освен за Joker. Трябва да има причина за това, нали?

Истинската звезда във филма е, разбира се, Жокера. Най-интересната част е споменът, разкриващ как е протекла "оригиналната" финална конфронтация между него, Harley Quin и Batman (Брус). Нещата, които Клоунът причинява на Tim Drake са наистина трагични и ужасни, а последвалата битка е кървава и брутална. Жокера умира тази нощ, но действията му оставят траен отпечатък върху всички. Сега, необяснимо как, той се е завърнал, а заедно с него и кошмарът! Поздравления заслужава Mark Hamill за една от най-добрите си изяви като престъпния клоун. Браво!

Batman Beyond: Return Of The Joker е гениален филм. Може би по-добър от Batman Begins. Обичам добрите мистерии, а тази тук е изградена по забележителен начин. Сериозно, гледайте го. Няма да останете разочаровани.

01. Batman - Mask Of The Phantasm (1993)
imageТова, което Крис Нолан постигна с Batman Begins и The Dark Knight, беше първо постигнато преди 17 години в Mask Of The Phantasm. Този филм е класика. Център на внимание тук е Батман - не злодеите, не Алфред, централната фигура е Черния Рицар. Всяка важна за образа тема е разгледана - гангстерската среда, огромния град, корупцията и отмъщението като основен мотив. Mask Of The Phantasm е много силен, много мрачен филм, и за мен е всичко, което Батман трябва да бъде.

Всички знаят за феноменалните Batman: The Animated Series, които изцяло промениха анимационната индустрия. Те обаче не показаха едно нещо - какво точно е накарало Брус да сложи маската и да се откаже от щастлив нормален живот. Смъртта на родителите му беше силно намекната, но сякаш имаше още нещо. Е, отговора се намира в този филм.

Миналото, настоящето и бъдещето на Брус се сблъскват, когато старата му любов Andrea Beamont се завръща в Готъм. В същото време мистериозен нов злодей, Phantasm, започва да изтребва криминалните фигури, а вината е сложена върху Батман. Прилепът се заема да разкрие истинската самоличност на Фантома, докато Брус разследва защо Andrea се връща след толкова години.

Andrea Beamont се оказва един от най-емоционалните и добре написани образи в BTAS. Самият факт, че тя е била последния шанс Брус да води нормален живот я прави много важна част от анимационната митология. Финалният им спор, в руините на миналото щастие наистина те кара да им съчувстваш.

Сцените, показващи минали събития са много интересни - най-вече първата нощ на Брус като боец срещу престъпността. Интересно е, защото е ясно, че той все още не е мрачен и страшен персонаж, какъвто ще стане после. Останалите спомени са вдъхновени от Citizen Kane и показват Брус в още една различна светлина - като щастлив млад мъж, радващ се на живота с Andrea. Контрастът между тогавашната и сегашната му персона е изключителен и го прави наистина трагичен образ.

Друго нещо, което ми харесва е, че ни показват и малко от миналото на Жокера. Да, той също е в Mask Of The Phantasm. В комиксите клоунът няма фиксирано минало, но най-широко приета е версията от The Killing Joke. Тук е разкрито, че той е бил гангстер и е криминално свързан с бащата на Andrea. Всички тези аспекти движат филма към една брутална и опустошителна кулминация, след която Батман остава сам в живота си.

Е, нямам думи! Гледайки филма преди толкова много години и гледайки го днес, Batman: Mask Of The Phantasm си остава шедьовър. Трагедията, отмъщението и мистерията са в центъра на историята, като всичко се свързва с Батман. Нито един от игралните филми не достига тези висини, и честно казано, не мисля, че някой ще ги стигне.



Тагове:   анимация,   комикс,   филм,   Marvel,   супермен,   batman,   wolverine,   DC,   Avengers,   captain america,   hulk,   Deadpool,   avenger,


Гласувай:
0



1. анонимен - Giant send on one's way
11.08.2011 18:22
Great blog! Do you have any recommendations for aspiring writers? I'm planning to start my own site soon but I'm a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many options out there that I'm totally confused .. Any recommendations? Thank you!
цитирай
2. ththpoppop - Не съм гледал Hulk vs. Не че съм фен на ...
25.11.2012 15:55
Не съм гледал Hulk vs.Не че съм фен на Хълк, но все пак бих го гледал.Разбира се може би най-много заради Deadpool.Но незнам.И като сметнеш че има тоооооооолкова много филми за други герои, но на един от най-известните Spidey няма и един аним. филм(поне така мисля).
цитирай
3. spectacularspidey - Гледай го, това е най-добрият ан...
25.11.2012 17:28
Гледай го, това е най-добрият анимиран филм на Marvel. Spider-Man наистина няма и засега не се знае дали скоро ще получи такъв филм.
цитирай
4. ththpoppop - Ще видя и съм 99. 99 % сигурен че ще е ...
25.11.2012 20:15
Ще видя и съм 99.99 % сигурен че ще е добър.А ако аз щях да правя такъв филм за Spidey, или на няколко комикса свързани помежду си, или на някаква по-различна история,по Spider-man (2001) играта или Sinister Six.Може би просто Спайди е герой за сериини или не искат да се заемат.
цитирай
5. spectacularspidey - Не, просто не притежаваха правата ...
25.11.2012 21:44
Не, просто не притежаваха правата му за анимация до миналата година.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: spectacularspidey
Категория: Забавление
Прочетен: 885991
Постинги: 190
Коментари: 558
Гласове: 100
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930